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Bibliographie du Québec

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Boudreau, Benoit



Boudreau, Benoit, auteur
   [Soupers à congeler en 5 ingrédients, 15 minutes. Anglais]
   Prep, freeze and cook in 5 ingredients, 15 minutes : 135 weekly dinners in 5 ingredients, 15 minutes for busy families / authors: Benoit Boudreau and Richard Houde ; photographers: Mélanie Blais, Tony Davidson, Rémy Germain and Marie-Ève Lévesque ; translation: Edgar. — Québec, QC : Pratico edition, [2019]. — 304 pages : illustrations en couleur ; 26 cm.

   Comprend un index. — Traduction de: Boudreau, Benoit. Soupers à congeler en 5 ingrédients, 15 minutes. — ISBN 9782896588121 : 24,95 $.

  1. Cuisine (Aliments congelés) 2. Aliments congelés 3. Cuisine préparée à l'avance 4. Livres de cuisine I. Boudreau, Benoit. Soupers à congeler en 5 ingrédients, 15 minutes II. Houde, Richard, auteur III. Blais, Mélanie (Photographe), photographe (expression) IV. Davidson, Tony, 1964-, photographe (expression) V. Germain, Rémy, photographe (expression) VI. Lévesque, Marie-Ève, photographe (expression) VII. Titre. VIII. 5 ingrédients-15 minutes IX. Titre : Prep, freeze and cook in five ingredients, fifteen minutes X. Titre : 135 weekly dinners in 5 ingredients, 15 minutes for busy families XI. Titre : One hundred thirty five weekley dinners in five ingredients, fifteen minutes for busy families.

641.6/153TX8286055353